beta

Friss topikok

HTML

Blogdizájn

2009.10.06. 13:26 | Frostik | 6 komment

Üdv!

Minekután senki nem rukkolt elő egy kész dizájnnal, jobb hijján én csináltam egyet. Nem értek különösebben sem a CSS-hez, sem úgy egyáltalán a képmanipulációhoz (Photoshop, Corel Draw stb.), úgyhogy olyan lett amilyen. (A baloldali menü csak illusztráció, nyilván egyéb menük is lesznek.)

Megtekinthető itt és itt (ha az előbbi nem menne)

Ezt lehet kritizálni vagy kommentálni (építő jelleggel), illetve természetesen továbbra is várjuk a terveket és postokat ( vagy bármit), ne fogjátok vissza magatokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://padanyibeta.blog.hu/api/trackback/id/tr311431386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qwe2 2009.10.07. 15:50:08

Én először is javasolnék egy worpresst valami reklámmentes free tárhelyen elhelyezve. Sokkal jobban konfigurálható és rengeteg jó template van rá. Egy meglévőt meg azért jóval egyszerűbb átírni :) Photoshophoz valamennyire értek. Ezügyben megkereshetsz ha gondolod.

Frostik 2009.10.07. 16:20:05

Az én dolgom elvileg abban merülne ki, hogy segítsem az indulást némi koordinációval, úgyhogy ha valakinek van jó ötlete az nyugodtan csinálja meg, vagy beszélje meg valakivel, aki tud neki segíteni. Természetesen a kedves diákokon múlik az is, hogy hol lesz a blog és hogyan. E téren azt hiszem az információáramlás még nem a legjobb. Elkülönülve gondolkodnak és terveznek elkülönült emberek, ellenben itt egy erős team munka kellene. A levlistát a kutya se használja...

qwe2 2009.10.09. 16:35:23

padanyiblog.zxq.net/

Ha esetleg igény van rá és érdekel valakit :). Ez csak egy pár perces változat, ha nem tetszik nem sértődöm meg. A fejléc és a háttér is csak (ötlet híján) rögtönzött.

MrBelveder 2009.10.10. 14:25:47

Hát sztem ez a próbaverziós oldal jól néz ki.nincs sehol kiirva h PADÁNYI,nincsenek képek padányisokról,már ebből is látszik,hogy ez vmi más,mint a megszokott padanyi.sulinet.hu........

és ez jó.......

Frostik 2009.10.10. 15:09:33

@MrBelveder:
"...nincs sehol kiirva h PADÁNYI,nincsenek képek padányisokról..."
Valóban. Mintha semmi köze nem lenne az iskolához. Lehetne bárkinek az oldala, mivel teljesen jellegtelen.
Csakhogy ezen blog célja nem az, hogy bebizonyítsa, hogy a szerkesztőknek és olvasóknak köze sincs a Padányihoz.
A feladta, hogy teret adjon egy közösségnek és valamiképpen reprezentálja is azt. Ezen közösség tagjait pedig éppen az köti össze, hogy ebbe az iskolába járnak. Ha ezt letagadja, akkor elveszik az egyetlen kapocs, ami összeköti azt az 1000 embert.
Aki gyűlöli ezt az iskolát, vagy a közösséget, amit az intézmény alkot, annak valójában keresni valója nem sok lesz/van itt. Nem nekik épül az oldal.
Az egyik fontos célja a blognak (azon túl hogy szórakoztat és informál), hogy megmutassuk magunknak és másoknak, hogy lehet valaki emelt fővel Padányis. Méghozzá azért lehet, mert ez egy jó hely, ahol tehetséges, ügyes, okos diákok és tanárok vannak, ahol még az unalmas iskolai ünnepek is sokkal ötletesebbek stb.
Aki idejön kapásból lássa, hogy ez a Padányi iskola lapja, és amikor elalél a fantasztikus tartalomtól (mert ugyebár olyat akarunk csinálni!!!!!), akkor azt mondja: "Fúúú bazz, mekkora zsírkirályok má' ezek a padányisok." Nem pedig azt hogy: "Fúúú bazz, mekkora zsírkirály szürke blog, csak tudnám ki csinálja."

MrBelveder 2009.10.10. 23:46:20

Köszönöm a felvilágosítást Ricsi bácsi,de tisztában vagyok azzal,hogy miért van blog.Én azt írtam le,ahogy először reagáltam,ami az volt,hogy jaj már megint ez,hogy padányi stb..Szerintem jobb lenne ha először még nem lenne ilyen kiírva,és ne magunkat lássuk a blogon,hanem valami mást.Persze később,ha beindul az oldal és tetszik a népnek,akkor már úgyis visszanéznek ide,még ha kint is lesz,hogy PADÁNYI!!!Ez a szürke blog szerintem jó,már csak azért is mert nem fehér és rendezett-mint a konkurens társoldal(padanyi.sulinet.hu).
Lehet,hogy rosszul látom a dolgokat és nincs igazam,de akkor legalább nektek legyen.
süti beállítások módosítása