beta

Friss topikok

HTML

Kiábrándultság kiábrándultsága...

2009.10.21. 21:03 | abdullah | Szólj hozzá!

Ez a rovat az általában nívós írásaim által a diáksággal fog foglalkozni.

(Frostik haver,szerkeszd légyszi:$:P)

Miért ismerkednek a fiatalok az interneten?

Ugyebár mostanában mindenki internetezik és senki se tudja elképzelni azt ha pl. egy napig nem lenne... A világháló a mindennapi életünk része lett; ki tudna napi e-mail-ek, iwiw csekkolás, hírek és nyalánkságok nélkül élni? Ha egy napig nincs net az már hiányérzetet kelt bennünk, hogy nem voltunk elérhetőek az msn-en, ezáltal nem tudtuk kitárgyalni a napi eseményeket természetesen a KAROSSZÉKBŐL. Az általunk szerkeszteni próbált padányi bloghoz sem kell sok energia,csak pár klikk és egy kis érdeklődés...

A blog pontosan beleilleszkedik ebbe az elkényelmesedt világba ,csak épp a tartalomra kell ügyelni. Úgy gondolom a hagyományos teljesen megfér a forradalmasított formákkal, ha jól egyeztetjük a kettőt.

Visszatérve a fiatalsághoz: általános tény, hogy manapság a legtöbben interneten ismerkednek a különböző közösségi portálokon keresztül (lásd: iwiw, myvip és mostanában facebook). Most már az számít mérvadónak, hogy fent van-e az adott személy msn-en és az ismerősöm-e pl.:iwiw-en.Igazából nem is ezzel van gond, mert a világ fejlődik és mindenki változik vele, hanem azzal mikor vadidegenek szédítik a másikat eredménnyel.{pl.:webkamera*-):P}.Példa még a karosszékből való ismerkedésre az iwiw-en vagy myvipen keresztüli ismerkedés. Talán ez a formája az ismerkedésnek még jobb mint a chat.hu illetve a honfoglaló keretein belül a társfoglaló mert itt az egyes személy látja a másikat ,hogy ki próbálkozik nála.

Az elöbb felsorolt két portálon a fiatalok csak úgy mindenkinek megadják elérhetőségeiket,gondolok itt msn címre,e-mail címre illetve talán telefon számra is.Összefoglalva a próbléma nem a szándékkal van, talán még nem is móddal(persze egyes esetekben) hanem azzal,hogy elkényelmesedés már itt is fellelhető.Egyszerűbb levelezni,msn-ezni otthonról a székből mint a másikkal időt tölteni,úgy gondolom hogy késöbb ez a tendencia a korral megváltozhat.Az a vicces az egészben ,hogy ha ma így él a legtöbb ember,hogy internet nélkül már el se tudják semmilyen téren képzelni az életüket akkor mi lesz késöbb?

Olyan korban élünk még csak,hogy az inetrnet kb 40 éve van jelen a világon és mostanra úgy teljesedett ki,hogy Magyarországon majdnem minden háztartásra jut egy számítógép internet kapcsolattal, ennek szerintem olyan következményei lesznek ,hogy megszűnnek vagy csak bizonyos kereteken belűl működnek olyan társasági események mint pl egy koncert vagy egyéb rendezvények,az inetrnet számos jó oldala mellett úgy gondolom azért (lesz) káros mert ki (fog) hatni az egész társadalomra és viselkedésére,lebontva olyan normális folyamatokig mint az ismerkedés.
 

Kovács Mihály

(A helyesírást és a központozást nincs erőm/kedvem javítani a szöveg kiemelését és tagolását szintén nem szeretném megcsinálni mert nem az én gondolataim. :P Kivettem belőle minden szutykot, úgyhogy legyegyszerűbben a forráskódot érdemes másolni. ) /Frostik/

Címkék: kiábrándultsága...

A bejegyzés trackback címe:

https://padanyibeta.blog.hu/api/trackback/id/tr831466359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása