beta

Friss topikok

HTML

Rock suliidőben. Avagy Tankcsapda Veszprémben.

2009.10.11. 13:30 | PöDe | 7 komment

 2009. október 8.-án, nagy zúzda volt az Expresszóban, ugyanis a Tankcsapda ellátogatott Veszprémbe. Tavaly az Arénában pogózhattak a lelkes rajongók, de idén egy igazi klubhangulatú koncertben lehetett része annak, aki eljött bulizni.

 
 
 
 
 
 
Mindenki tudja, hogy a Tankcsapda ért ahhoz, hogyan kell hangulatot csinálni, legyen az akár egy feszes, durva pogó, vagy egy lassú, érzelmes szám. A kapunyitás 7-kor volt esedékes, addigra a keménymag már ott tobzódott. Fél 9-kor kezdett egy felvidéki zenekar, a Főnix. Fél órás bevezető után a szokásos TANK-CSAP-DA csataüvöltés. Az eredmény nem maradt el, a sejtelmesnek mondható kék, füstös világítás és az intró után egy jó zúzós számmal indított a Magyarországon világhírű zenekar.
 
A koncert első fele számomra bólogatással telt, ugyanis (tudom, tök szégyen), nem ismertem a számokat. A második félidőben bizonymondom néktek, megfájdult a nyakam, a torkom, meg a hasam (mert a pogózó fiatalság őrült erővel nyomott neki a derekamig érő mélynyomónak). Elhangzottak nagyobb slágerek, mint a Rock a nevem, a Füst és lábdob, valamint a köztudatba nemrég berobbant Köszönet doktor című szám, valamint kevésbé nagy slágerek, mint A négy, Úgy szeress, Aki nem vak … stb. Két zúzás között elnyomták a Múlik-ot (édesanyám kedvencét).
 
Kb. 280 jegyet adtak el a koncertre, ami a Tankcsapdához képest nem valami sok. Valószínű, hogy a jegy 3000 forintos ára és a csütörtöki nap lehetett ennek az oka.
  
Koncert előtt összespannoltam Katával (rajongó) és Antival (szekuritty).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anti és a technikusok segítégével igen bátor elhatározásra jutottam (20. koncertem alkalmából), aláíratom az ellenőrzőm a zenekarral. Gondoltam, ha már kívül Tankcsapdás, belül is legyen az. :D (Tanár még nem látta, de remélem megértik fanatikus rajongásom Laci, Tomi, és Levi (azaz a Tankcsapda) iránt. :$)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Ajánlom minden rock rajongó figyelmébe a december 19. (Budapest SYMA csarnokos), vagy a december 29. (Debrecen Főnix csarnokos, évadzáró) koncerteket, mert ott garantáltan nagy buli lesz! :D

 

Címkék: rock tankcsapda expresszó

A bejegyzés trackback címe:

https://padanyibeta.blog.hu/api/trackback/id/tr491442422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EccQ 2009.10.12. 12:57:23

Anna, Anna, egy szót sem szóltál arról, hogy magánvéleményt fogsz írni a koncertről. :o))
Ahogy megláttam, azt, hogy "ami édesanyám kedvence", meg megláttam a képet, ótejóéééég! :o)
Jó a bejegyzés egyébként, tetszik, de hát ki tudja, milyen volt igazából, aki otthon ült csütörtök este. :o)

Vártam/várom a képeket! :o)

Kata

HungaryanWarrior 2009.10.12. 18:05:31

Pöde flash vagy nagyon csak egy kis mondatbeli hiba:"Magyarországon világhírű zenekar."..xD

PöDe 2009.10.12. 18:09:24

Kala, nagy HUNwarriror létedre megkérdőjelezed Magyarország világméretűségét? :D

Ej,ej. Amúgy meg poénnak van írva, az nem hiba. :D

csabá 2009.10.12. 21:09:26

Azért ez az ellenőrzőbe íratás durva vagy mi:)

Emléxem anno még alsóban tanítottam és az ellenőrzőt mindenféle (hülye) üzenetek küldésére használtuk a szülők felé, lett is belőle botrány, de ez még a Fefe előtt sőt Borián atya előtt történt.

Reméljük, nem szid meg igazgató néni.

Majd beköplek jól :)

PöDe 2009.10.12. 21:46:22

Édesanyám engedélyével tettem ezt a főbenjáró bűnt. Igazgató néni meg laza, ő biztos nem szid meg érte. :D

PöDe 2009.10.12. 21:47:59

@EccQ: szia kata! :)
sajnos rossz a netem, hol van, hol nincs, úgyhogy jobb lenne, ha te is fölvennél a psiana12@hotmail.com MSNre, és ott bedobnám a képeket, meg dumálhatnánk is. :D

M. N. P. 2009.10.13. 15:10:21

Füst és Lábdob!:D Nem csalódtam! Az ellenörző most már hivatalos Tankcsapda fanrajongó kívül belül:D Csaba Báá nem köp be senkit:P
süti beállítások módosítása