Ivólé, fejtett babfőzelék, vagdalt, sajtos pogácsa
Első ránézésre tetszetős. Második ránézésre is...
A jól megszokott vizeskancsós megoldás helyett sárga, áttetsző "ivólével" leptek meg bennünket a konyhásnénik. Boldogan tettük a tálcánkra abban a hitben, hogy Whiskey kukucskál a pohárból, mint a Dallasban Szamantának, de sajnálatos módon mezei szűrt almalével volt dolgunk. De azé' ittuk, mint Szamanta.
A babfőzeléket, én alapjáraton nem szeretem, de ez kifejezetten finom volt (édesanyám megsértődött ezen a kijelentésen.), a hozzá adagolt sajtos pogácsával pedig különösen ízletessé vált a menü. A vagdalt, (diáknyelven fasírt) is igenjóra sikerült, riszpekt a konyhásnéniknek!
Mivel a mai ebéd ilyen rövid volt, rövidre fogom a postot is.
A holnapi menü: Húsos zöldbableves, mákos metélt, és gyümölcs.
Kíváncsian várjuk.
Ja és már csak holnap lehet ebédet fizetni. Siess, különben lemaradsz, és nem léphetsz be a Padányis menzások fantasztikus világába, az pedig nagyon nagy hiba lenne a részedről.
na písz, és egyetek.